Ehdokasesittely

Olen Jenni Kiiskinen. Kiva, kun olet löytänyt blogini.

Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, Ylöjärven vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen varajäsen.

Työskentelen vieraiden kielten opettajana Ylöjärven lukiossa, koulutuskeskus Valossa. 15-vuotisen työurani aikana olen ollut kehittämässä ja pilotoimassa monia uusia pedagogisia toimintamalleja. Olen työssäni myös päässyt tutustumaan erilaisiin koulutuspoliittisiin asioihin ja kokonaisuuksiin.

Voi sanoa, että vihreän vaikuttamisen monet muodot ovat minulle tuttuja, sillä valtuuston lisäksi olen Vihreiden puoluevaltuuskunnan varajäsen, Ylöjärven vihreiden hallituksen jäsen sekä Pirkanmaan vihreiden hallituksessa.

Kaupunginvaltuutettuna toimimisessa vahvuuksiani ovat yhteistyökyky, rohkeus toimia ja vastuunkanto.

Asiat ovat vakavia ja niitä edistän täydellä sydämellä, mutta itseään ei pidä ottaa liian vakavasti. Ryppyotsainen pönötys on minulle hankalaa.

Politiikassa ja järjestötoiminnassa minua motivoi suuresti työskentely ihmisten oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden sekä puhtaan ympäristön eteen.

Valtuustotyöskentelyssä sekä erityisesti ryhmäni puheenjohtajana olen saanut nähdä laajasti ja läheltä kaupunkikehityksen ja kaupungin palveluiden eri puolia, ja siten saanut mahdollisuuden edistää vihreitä tavoitteita: ilmastotoimia, yhdenvertaisuutta, ympäristön suojelua sekä koulutuksen kysymyksiä, ja yleisesti lasten ja nuorten asioita. Nämä ovat edelleen tavoitteideni kärjessä.

Ihmisenä olen rento ja empaattinen, mutta joskus aika nopeatahtinen. Viihdyn sekä yksin että muiden seurassa. Parasta ja vipeltäväisintä seuraa ja puuhaa tietenkin tarjoaa kaksi ihanaa lastani.

Julkaissut jennikiiskinen

Kaupunginvaltuutettu, opettaja, äiti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: